Genesis
Education
Ми прагнемо впливати на розвиток продуктового IT в Україні та маємо для цього досвід запуску успішних продуктів у різних країнах світу. Ми ділимось експертизою та знаннями, створюючи освітні можливості, які доступні для кожного, хто хоче розвиватись у сфері IT.
5+
років реалізації освітніх проєктів

40K+
реєстрацій на всі події
400+
випускників
шкіл
100+
працевлаштованих випускників в Genesis
Безкоштовні авторські курси, що ми розробили задля розвитку продуктового ІТ в Україні.
Політика конфіденційності
Genesis Education дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від користувачів наших послуг.

1. Загальні положення


Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (далі — «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно із законодавством, до персональних даних належить ім'я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від користувачів та/чи учасників, наприклад, під час реєстрації на освітні заходи Genesis Education чи безпосередньому наданні даних.


2. Використання та мета збору персональних даних

Особиста інформація відвідувачів сайту, зібрана під час реєстрації на освітні заходи Genesis Education, використовується для надання послуг у відповідності з потребами учасників та користувачів, в першу чергу для надання освітніх послуг. Зібрана інформація також використовується в електронних поштових розсилках для повідомлення про нові можливост, заходи та інші новини компанії. Діяльність щодо викорисання та збору персональних даних відбувається відповідно до цієї Політики та на підставі чинного законодавства України.

Зібрані персональні дані зберігаються стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у Політиці, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту повідомлення про прохання видалення цих даних.


3. Надання доступу до інформації

Надання доступу до персональної інформації іншим компаніям та/чи приватним особам можливе лише за наступних обставин:

  • за наявності дозволу Користувача. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації потрібна чітка згода Користувача;
  • у випадках визначених чинним законодавством України, а також у випадках запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.


4. Захист інформації

Для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення вживаються всі необхідні заходи. До таких заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування, заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких зберігаються персональні дані.


5. Зміна політики конфіденційності

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що Політика конфіденційності може змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики, публікуються на цій сторінці.

З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), користувач може зв'язатися за адресою електронної пошти education@gen.tech
Якщо хочеш ловити хвилю нових подій, залишай свої контакти тут
education@gen.tech
Кар'єра в Genesis
Telegram-чат
Кар'єра в Genesis
КОНТАКТИ